Pause i heklingen!

Ja så da har kløna slått til. Har en lei tendens til å rase ned trapper og slå meg på underlig vis. Denne gangen var vi i Danmark på shoppingtur og vi glemte helt tiden. Full av panikk løp jeg som en gal for å prøve å rekke båten uten å tenke på at mamma og søstera mi kunne følge meg. Vi kom inn på et område hvor vi et gjerde hadde kommet opp siden sist vi var der. Jeg kravlet over så godt jeg kunne, men ble hengende fast i buksa. Søstera mi kom til unnsetning og hun fikk løsnet meg. Buksebeinet revnet fra øverst til nederst.
Panikken kom igjen da vi innså at dette kom vi ikke til å rekke. Mora mi fant en trapp rett bortenfor så da møttes vi lenger borte i tuben. Selvfølgelig gikk jeg glipp av den... Da vi kom til terminalen oppdaget vi at båten ikke hadde gått enda og vi styrtet avgårde. Vi rakk det akkurat i siste liten. De hadde begynt å ta inn landgangen, men tok den ut igjen da vi kom. Vi fikk jo noen kommentarer, men det gikk greit da vi sa at vi hadde hatt et uhell. Vel inne stresset og uten pust fikk vi sett over skadene. Buksa var helt ubrukelig så vi måtte få tak i en i taxfree-butikken. Jeg hadde sår i begge håndflatene etter stenger som stod rett opp på gjerdet. Der buksa var revnet hadde jeg lange sår.
Følte meg litt uggen og trengte tid til å komme meg på så vi fikk ordnet oss med lugar. 
Glad vi rakk båten og plastret meg fikk vi også gjort.
image2

Det som er litt dumt nå da er jo at jeg ikke får heklet så mye. Blir så kronglete, men det skal nok gro fort så da er det på`n igjen. Jeg holder på å hekle noen sko fra
http//:www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=b14&d_id=8&lang=no
Var litt smått og jeg håper jeg får de ferdig til jul. Holder på med andre prosjekter som også skal være ferdig til jul , men jeg får presentere de ved en senere anledning.

Én kommentar

grethekristin

01.sep.2007 kl.17:28

Hei
Ja vi måtte registrere oss på nytt på hobbyboden.
Håper det går bra med hendene dine og at det ikke tar for lang tid før du kan begynne med håndarbeide igjen.Ha en fin lørdags kveld.

Skriv en ny kommentar

hits