Lille Astrid har vært flink synes jeg!

Jeg har hatt min første tur til tannlegen etter ca. 4 år. Det er en stund det, men det er ikke så lett for ei med veldig tannlegeskrekk å klare å bestille time hos en ny tannlege helt av meg selv. Mamma tok steget og fikk ordnet time for meg. Da går det. I dag var det tur innom tannpleieren før jeg skal til selveste tannlegen 5.februar. Det var ikke så galt som jeg fryktet. Det var noen få hull i fortennene og en fylling hun anbefalte å skifte.
Veldig glad for det for da føler jeg at jeg har vært flink til å pusse. Kan ikke si det var så festlig å ta tannstein, men nå føles de rene og pene for hun pusset og nærmest polerte dem også. Var nesten som en bilvask.

Når det gjelder strikkingen, er jeg ferdig med mønsteret på julesokken. Da må jeg bare gruble over den hælen litt.

Håper å få skvist inn en bytur med moderen snart. Skal finne meg en god bok for gavekortene jeg fikk til jul.
Blir spennende. Bher må jeg også få tak i. Har skikkelig vanskeligheter med å finne noe som passer og som er behagelig. I kjedebutikkene er det jo ingen hjelp å få så jeg må nok ty til spesialhjelp. 
Ellers vil jeg prøve å finne en fin lykt til å ha i vinduet mitt nå som julestjerna er fjernet. De har sikkert noe fint inne på Indiska.

Nå skal jeg jaggu meg slappe av. Var skikkelig anspent før tannlegeturen så når jeg slapper av blir jeg jo skikkelig trøtt.

Én kommentar

Miffy

14.jan.2008 kl.19:37

Cubus anbefales av kjedebutikkene. HM, Lindex og Kapalh er ikke noe bra. Her snakker jeg av erfaring.

Skriv en ny kommentar

hits