Tilbake fra ferie

Ja nå er jeg tilbake til sivilisasjonen. Forrige tirsdag dro jeg med buss til Lyngdal for å være noen dager hos tanta mi.
Hun leier et hus på samme hei som vi har gården/hytta vår. Det er kjempekoselig der og litt villmark stemning når det er mørkt. Hun deler bolig med en søt pusegutt som lyder navnet Mons.
Hu jobber som frivillig på Fretex sånn innimellom så da har jeg vært med som assistanse. Jeg ble satt pris på og det er jo veldig hyggelig. Vi priste både ting og klær og ryddet fikk vi også gjort. Jeg fikk i oppdrag i å rydde ut av et syskrin og der var det mye rart, men kanskje mest støv som krøp rett opp i nesa. Det resulterte i flere nys.
Jeg fant meg fire pent brukte strikkepinner og siden jeg hadde jobbet fikk jeg 50%. Tenk å betale 20 kr for fire rundpinner! De var gode i skjøten og man kunne nesten ikke se de var brukt.
Strikkingen ble det så som så med. Vottene jeg begynte på må jeg rekke opp igjen for de blir for store så jeg har begynt på en ny julestrømpe. Har hatt så mye å gjøre så strikking har det hverken blitt så mye tid eller ork til.
Jeg strever litt med magen min som ikke vil fungere som den skal, men jeg håper jeg skal få orden på det. Det er slitsomt å ha en fordøyelse som lever sitt eget liv.
Ellers skjedde det en trist sak mens jeg var hos tante. Mannen på nabogården til vår gård døde plutselig. Han har alltid vært frisk og fin, men plutselig ble han dårlig og segnet om. Jeg vil ikke gå nærmere inn på dette, men det var fryktelig leit og alle tanker går til de etterlatte.
Lørdag kom resten av gjengen bortsett fra broren min. Han fikk besøk av sønnen sin for helga.
Bassen er veldig glad i yoghurt og kaller det "godt". Broren min hadde sagt til Bassen: "Skal vi gå på butikken for å kjøpe godt?" Bassen svarte da: "Ja, og kake." Han er helt vill etter kake.
Vi hadde fantastisk vær frem til familien min kom, men så ble det surt og kaldt vær. Sola gløttet heldigvis frem de siste dagene. Det ble litt vedhogst og opprydning, men ellers har vi bare hatt det koselig sammen.

Jeg fikk sendt hv-pakke og så har jeg mottatt pakke. Skal se om jeg får tatt bilde og lagt ut i morgen. Det har vært litt hektisk etter vi kom hjem.

Ellers vil jeg bare si tusen takk for alle de koselige kommentarene jeg har fått. Det varmer. Jeg ville bare få sagt at jeg setter pris på det og så får jeg tar for meg bloggene etterhvert.
I morgen skal jeg være med broderen til sykehuset for moralsk og familiær støtte. Neste uke venter det tannlege og noen legebesøk. Æsj a meg! Hehe, skal nok stå det over.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits