Jobb igjen

Ja, helga er over og jeg var tilbake på jobb.
Fikk en lite koselig start på uke da det var uvær om natta. Lyn, torden og masse regn.
Jeg misliker torden sterkt, så jeg led meg gjennom uværet til det stilnet så jeg fikk sove kanskje et par timer før jeg måtte opp. Det begynte selvfølgelig å tordne igjen og jeg vil ikke gå ut i det været. Var kjempeglad da pappa sa han kunne kjøre meg. Tror jeg ikke hadde kommet meg avgårde hvis ikke. Da jeg åpnet døra kom det sevfølgelig et blink så jeg smalt døra igjen. Jeg kome meg på jobb hvertfall.
Stakkars Topsy er kjemperedd i tordenvær. Hun sover hos Wenke som hadde vinduet åpent. Det var ikke så greit når lynet slo ned rett i nærheten. Hun ville ikke inn igjen til Wenke etter at Wenke hadde vært på do. Hun gjemte seg og ville kun inn til mamma. Hun fikk jo lov stakkars, så resten av natta sov hun på gulvet rett ved mamma.

Ja jobb ja. Vi har en tiendeklassing på arbeidsuke, så jeg var med å tok et tak på lageret. Det ble kastet masse og alle skolesekkene fikk vi opp.
Det er kjempegreit.
Fikk det ene gavekortet fra Norli i dag så jeg fikk kjøpt meg Max Manus film og virkelighet, en bok om Monet og filmen Damenes detektivbyrå.

Jeg får skrive mer senere for nå må jeg fly på jobb;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits