Hussalg, spill og min kjære mamma

Nå har mamma og pappa bestemt at vi skal selge huset. Det stresser meg litt. Ikke for at jeg er så spesielt glad i huset, for jeg har ikke sånne voldsomme bånd til det enda det er det eneste huset jeg har bodd i. (Bortsett fra mine hybelår og året på folkehøyskole). Jeg kommer nok til å savne det i begynnelsen og vi nok synes det er rart at mamma og de ikke bor der lenger, men jeg kommer til å savne hagen. Vi fikk så dreisen på den nå og så har vi plantet så my fint. Jaja, vi får vel bare grave det opp og ta det med oss.
Jeg og Wenke skal finne oss leilighet. STRESS!
Sånt liker jeg ikke. Glad jeg har folk som kan hjelpe meg i alt styret.

Været er bare helt sørgelig for tiden. Regn og grått vær. Bussen til Sørlandsparken var sein og stappfull. Vi var de siste som fikk komme på, men jeg klamret meg fast og det var like før jeg sveiv rundt i svingene.
Det er alltid trivelig å komme på jobb når sjefen min er der. Hun er sånt et koselig menneske. Kjempesnill og koselig. Man kan prate med henne om alt. Beste sjefen i verden.

Kjøpte meg et spill i går. Rummy. Det er morro det, særlig når det er folk som vil spille med meg.
Ikke så mange av de her. Spilte det sammen med ei venninne for noen år siden og nå som jeg hadde et gavkort slo jeg til. 

Så vil jeg bare avslutte med et bilde av meg og min kjære mamma som blir 60 år i morra.
Gratulerer mamsen min. Kjempeglad i deg.
dscf1169
Hun er så snill som hjelper meg med mine teite problemer. De kan fikses;)
Dette bildet er tatt etter et aldri så lite gjennombrudd av bearbeidingen av en hendelse som skjedde for flere år siden. Er kjempefornøyd:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits